colourful jewelry with a social footprint | stainless steel = 100% waterproof | verzending binnen 1-2 werkdagen

Duurzaamheid

Zoals je leest is er bij het opzetten van Mable uitgebreid gekeken naar de verschillende manieren van produceren, op een zowel duurzame als maatschappelijke verantwoorde manier. Hieruit blijkt dat Mable graag samen met de wereld groeit, in plaats van ten koste van de wereld. Mable helpt graag mee om de wereld een stukje mooier te maken! 

img
Bij iedere keuze die Mable heeft zullen we blijven streven naar duurzaamheid.

Graag vertellen wij jou hoe wij hier zo goed mogelijk mee proberen om te gaan: Geen plastic om sieraden te verzenden, een korte supply chain, productie in Nederland zonder overproductie en stainless steel gaat langer mee.

Wij houden de productie van onze sieraden volledig in Nederland. Dit is een bewuste keuze geweest, omdat we op deze manier onze supply chain zo kort mogelijk kunnen houden. De goede bereikbaarheid van ons productieadres zorgt voor minimale overproductie.

Het behouden van de productie van onze sieraden in Nederland zorgt natuurlijk ook voor minimale uitstoot! De sieraden hoeven niet vanuit de andere kant van de wereld te komen, want alles wordt hangemaakt in Nederland. Dit is nou echt de Dutch Creative Happiness die wij bedoelen!

img
Materiaal en verpakking

Daarnaast zijn de sieraden gemaakt van stainless steel, waardoor de sieraden niet zullen verkleuren. Dit zorgt ervoor dat de sieraden een hele lange tijd gedragen kunnen worden, waardoor je niet snel een nieuw sieraad koopt om de oude te vervangen.

Het verpakken van de sieraden doen we zonder plastic. De herbruikbare exclusieve Mable pouch zorgt ervoor dat het sieraad zowel in het brievenbuspakketje als bij jouw thuis goed beschermd is.