colourful jewelry with a social footprint | stainless steel = 100% waterproof | verzending binnen 1-2 werkdagen

Verzending + Ruil & Retourvoorwaarden

Al onze sieraden worden verstuurd via PostNL. Vaak in een brievenbus pakketje zodat je hier niet voor thuis hoeft te blijven.

Voldoet het sieraad niet aan je verwachting? Jammer, maar dat kan gebeuren! Retourneren kan natuurlijk. Alle sieraden van Mable kun je binnen 14 dagen na aankoop retourneren.

De bestelling kan in de originele verpakking worden verstuurd naar onderstaand retouradres.

Let er op dat je bij het versturen van het brievenbuspakketje kiest voor de optie met Track&Trace code*. Dit zorgt ervoor dat je het pakje precies kunt volgen tot het bij ons binnen is.  Bewaar dit bewijs van het postkantoor goed, want zodra wij het pakket retour hebben ontvangen krijg je een e-mail ter bevestiging.

Daarna wordt het aankoopbedrag teruggestort op jouw bankrekening, welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit kan tot 8 werkdagen duren.

 *Je kunt er ook voor kiezen om het brievenbuspakketje te versturen zonder Track&Trace code. Let hierbij wel op dat dit op eigen risico is, mocht het brievenbuspakketje kwijt raken tijdens het verstuurproces.

 

Retouradres:

Mable

Akkerstraat 58

5076HG

Haaren

-

Wil je je aankoop liever ruilen in plaats van retourneren? Dat kan natuurlijk ook! Binnen 14 dagen na aankoop van het sieraad kun je contact opnemen met ons voor het veranderen van het item.

Let op: Heb je een verkeerd of beschadigd item ontvangen? Excuses! Laat dit zo snel mogelijk weten via info@mablehappiness.com en dan lossen wij het op!