colourful jewelry with a social footprint | stainless steel = 100% waterproof | verzending binnen 1-2 werkdagen

Materiaal en maatvoering

Stainless steel

Alle sieraden van Mable bestaan uit gouden onderdelen van stainless steel, van de kleine gouden kraaltjes tot het gouden merkbedeltje. Mable is op zoek geweest naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en is daarbij tot de conclusie gekomen dat stainless steel voor deze handgemaakte sieraden perfect is! Stainless steel kernmerkt zich als een heel sterk materiaal wat erg mooi glimt en niet snel krast. Ook voor een gevoelige huid is stainless steel de oplossing, omdat het volledig allergie vrij is.

Daarnaast, misschien nog wel het belangrijkste, stainless steel verkleurt niet! Je hoeft dus niet bang te zijn om je sieraden te blijven dragen bij het douchen en het zwemmen, dit kan geen kwaad namelijk. Wel raden we je aan om de sieraden weg te houden van chloor, dit is namelijk de enige vloeistof waar stainless steel niet goed tegen kan.

Natuurlijke materialen

De kleine kraaltjes van stainless steel worden in ieder sieraad gecombineerd met verschillende andere materialen. Edelsteen en natuursteen is een veel gebruikt materiaal in onze collecties. Bij Mable vinden we het prachtig dat écht ieder steentje hiervan uniek is. Door dit natuurlijke materiaal worden de sieraden nog specialer. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% edelstenen en natuurstenen, wat ervoor zorgt dat ook deze stenen niet hun kleur zullen verliezen.

Daarnaast worden de kleine kraaltjes van stainless steel ook gecombineerd met zoetwaterparels. Dit natuurlijke materiaal zorgt er ook voor dat ieder pareltje anders is. De naam zegt het al, met dit sieraad heb je écht een pareltje in handen.

Maatvoering

De sieraden van Mable worden gemaakt met heel sterk elastisch draad. Deze elasticiteit zorgt ervoor dat we met 1 maat kunnen werken. De ringen van Mable hebben een omtrek van 5,5 cm en een diameter van 1,75 cm. De armbanden van Mable hebben een omtrek van 16,6 cm en een diameter van 5,29 cm. Mocht het sieraad helaas toch niet passen, is retourneren natuurlijk geen probleem! Binnen 14 dagen mag het sieraad in originele staat retour gestuurd worden, waarbij het aankoopbedrag retour gestort wordt.

Sieraad  Omtrek Diameter
Armband 16,6 cm 5,28 cm
Ring 5,5 cm 1,75 cm